ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ТЕХНІК МАЛЮВАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ ЗОБРАЖУВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗДО - Левченко, Анастасія; Стешенко, Вікторія (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Дошкільний вік найважливіший період у житті кожної дитини. Саме в такому віці діти – це маленькі дослідники, вони відкривають для себе дивовижний та незнайомий навколишній світ.