ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Сорока, Назар; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
У наш час, невід’ємною частиною виховання учнів у початкових класах є навчання комунікативним навичкам. Складним, але необхідним завданням вчителя є не просто дати знання, а й допомогти опанувати можливість чіткої комунікації з людьми за допомогою сучасних технологій, які доступні кожному.