ЛІДЕРСТВО: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Краківська , Анастасія; Непорада, Ірина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Лідерство є однією з найбільш важливих тем у сучасній науці про управління та соціальні науки загалом. Це поняття не тільки стимулює розвиток організацій та команд, але й впливає на соціокультурний контекст, формуючи структури влади та взаємини між людьми. І ми розглянемо теоретичний аспект лідерства, проаналізуємо основні теорії, підходи та концепції, що лежать в його основі.