КОНЦЕПТ ІННОВАЦІЙНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ЖИТТЯ В СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ ДИТИНИ - Шкляєва, Галина (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Суспільно-економічні зміни сьогодення суттєво впливають на систему освіти, вимагаючи реформування організаційно-структурних і концептуально-значущих елементів її функціонування. У цьому контексті відбуваються інноваційні зрушення у поглядах на виховання, формування і розвиток дитини як самостійної, творчої, конкурентоздатної особистості. Актуальними постають питання гуманістичного розвитку і саморозвитку, здатності спрямовувати своє життя на збереження загальнолюдських цінностей, зокрема: цінностей людського життя.