ІННОВАЦІЙНІ ХУДОЖНЬО-ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА УРОКАХ МИСТЕЦТВА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Солодовникова, Людмила (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Реформування системи освіти України в напрямку інтеграції в освітній європейський простір передбачає розробку та впровадження інноваційних освітніх систем і технологій.