АЛГОРИТМ ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДИК ВИКЛАДАННЯ СПЕЦДИСЦИПЛІН ВИКЛАДАЧАМИ ЛУБЕНСЬКОГО ЛІСОТЕХНІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ - Якименко, Микола; Шестопал, Олександр (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Формування у студентів умінь навчальної діяльності, потреби у знаннях та уміннях їх здобувати, виховання пізнавальної самостійності й активного творчого мислення є важливою умовою успішної професійної підготовки в навчальному закладі.