ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПРОФІЛАКТИКИ СИНДРОМУ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ У ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Пшенко, Катерина; Московець, Людмила (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Протягом останніх років дослідники активно вивчають проблеми, пов’язані з порушенням психічної адаптації, що призводить до зростання вимог до психологічних ресурсів людини у професійній сфері. Соціально-економічна та політична нестабільність у країні також спричиняє масові специфічні соціально-психологічні явища, такі як емоційне вигорання.