СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ПРИРОДНИЧО-НАУКОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - Гурняк, Оксана; Романенко, Олександр (Publishing house «UKRLOGOS Group», 2024)
Важливою складовою підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 22 , Охорона здоров’я’’ за спеціальністю 227 , Терапія та реабілітація’’ (спеціалізація – 227.01 Фізична терапія) та другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 , Охорона здоров’я’’ за спеціальностями 221 , Стоматологія’’, 222 , Медицина’’, 225 , Медична психологія’’, 228 , Педіатрія’’ у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця є присутній в структурі відповідних Освітньо-професійних програм освітній компонент , Медична біологія’’.